Logeren / Séjours

MAISONS SUD: panden te koop

Frankrijk/France Nouvelle Aquitaine (Aquitaine)

Belgische makelaar met authentieke panden in Zuid-West Frankrijk. Sinds 25 jaar actief met bemiddeling en begeleiding in de Lot & Garonne, tussen Bordeaux en Toulouse, Bergerac en Cahors: Les Jardins de la France

Dank voor uw bezoek aan onze site.We zijn sinds 25 jaar actief met bemiddeling van eigendommen in Zuid-West Frankrijk en zijn u met onze ervaring van dienst bij aankoop, administratie, installatie en verbouwing.

Eind 1990 hebben wijzelf de grote stap gemaakt en zijn van België naar Zuid-West Frankrijk verhuisd. Na enkele bezoeken aan deze streek was het voor ons duidelijk dat we hier onze inspiratie konden viinden, in een ruime natuur konden leven en onze kinderen laten opgroeien. Door de vraag van een aantal vrienden en kenissen om voor hen uit te kijken naar een vakantiewoning, groeide onze activiteit als makelaar. De sociale omgang in de streek verliep hier zeer vlot en de kenissenkring ter plaatse liet ons snel toe mooie eigendommen te ontdekken en het vertrouwen te winnen voor de verkoop. Ook kunnen we op de medewerking rekenen van collega’s makelaars en notarissen bij het zoeken naar specifieke panden. Door de jaren heen is er altijd beweging op de huizenmarkt. Hierdoor is een mooi aanbod ontstaan van huizen op een prachtige plek, en dit is één van de kwaliteiten van de eigendommen hier. Bij aankoop krijgt men natuurlijk een stukje van de streek erbij !

Aarzel niet ons uw wensen kenbaar te maken; we selecteren voor u de geschikte eigendom.

Ward Poppe: +33-553.70.49.34 of +33-687.67.03.80

Ontdek

Découvrir