Logeren / Séjours

ARDENNES: B & B TE KOOP

Frankrijk/France Grand Est (Champagne-Ardenne)

Prachtige B&B of vakantiewoning te koop gelegen tussen uitlopers van de Franse Ardennen en begin van de champagnestreek.

VP: EUR 450.000

Prachtige B&B of vakantiewoning te koop gelegen tussen uitlopers van de Franse Ardennen en begin van de champagnestreek = 2 vliegen in één klap! We stoppen met de B&B omdat we op pensioen gaan.

 

Het huis is een herenboerderij van 1830, is met vakmanschap gerenoveerd en heeft een hoge afwerkingsgraad.

Zeer goed onderhouden en direct instapklaar. Bijna alle meubels zijn inbegrepen in de prijs, niet de eigen privé meubels.

Er is een  omheinde goed onderhouden tuin met waterpartij van 5300m², een grote schuur van 40m², ruime parking bij het huis en groot terras rondom het huis.

De totale woonoppervlakte is 375m², per verdieping 125m². Alles is op elektriciteit, nu maandelijks €185.

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een brede gang met aan de ene kant een ingerichte keuken en een privésalon met haardvuur en aan de andere kant het salon en eetkamer voor de gasten  met haardvuur.

Op het 1ste verdieping is ook een brede gang met 4 kamers voor de gasten telkens met eigen lavabo, douche en toilet. Er zijn 3 kamers van 25m² en 1 kamer van 20m².

Op de geïsoleerde zolderetage is een grote overloop, masterslaapkamer, badkamer met ruime douche en lavabo,  logeerkamer en een wc, alles is tot in de nok uitgewerkt waardoor je de oude gebinten ziet.

 

VP: EUR 450.000

 

Contact: Belgische eigenaars Geert  en Heidi Blondeel Tel: 0032-477.62.55.44 of mail info@latommelle.fr

Ontdek

Découvrir